Rólunk

colaj despre noi

Cégünk története

A DECORINT Kft a helyi és regionális piacon működő építőipari szolgáltatásokat végző cégként alakult.

A vállalat kis munkák elvégzésével kezdte a pályafutását, de az elvégzett munkák minősége valamint a komoly hozzáállás amivel a szerződéseit kezelte, megbízható tőkét kovácsolt ami újabb együttműködésekhez vezetett.

A szervezet alkalmazkodó kapacitása az ügyfelek, valamint általában az építőipari szolgáltatások gyorsan változó igényeihez, lehetővé tette, hogy fokozott nehézségi fokú és összetett munkákat végezzünk, új építőanyagok és tehnológiák felhasználásával.

A DECORINT Kft egy dinamikus vállalkozás, amely hajlandó a pozíciója megerősítésére az iparága területén, olyan munkálatok elvégzése által amit a MINŐSÉG és a PROFIZMUS jellemez.

 Az idők során ambícionk, szenvedélyünk és motivácionk egy állandó növekedéshez vezette vállalkozásunkat, így manapság cégünk országosan ismert ügyfeleknek dolgozik, ami azt bizonyítja, hogy a fejlődésünk jó irányba halad.

Széleskörű szolgáltatásokat ajánlunk:

  • Generálkivitelezés
  • Műemlékek restaurálása
  • Kulcsrakész építkezések
  • Régi épületek felújítása
  • Hőszigetelő rendszerek
  • Beltéri kivitelezési munkálatok: gipszkarton elemek, festés, tapéta, fal és padló burkolatok, mennyezetek, gépészeti munkálatok, stb.

Tevékenységünk során helyes és hosszútávú együttműködési kapcsolatokat építünk ki minden partnerünkkel: ügyfelekkel, műépítészekkel, mérnökökkel, designerekkel, építőipari anyagokat gyártó és forgalmazó cégekkel, szolgáltatókkal, stb.

A vezetőség kezdeményező szellemének és rugalmasságának köszönhetően, amivel felismerik és azonosítják az új lehetőségeket, 2003-tól kibővítettük tevékenységünket építőanyagok forgalmazásával, mint a BAUMIT termékek hivatalos forgalmazója. Raktárunkban továbbá találhatók még Hirsch Porozell, Austrotherm és Rockwool termékeket is.

.

Cégünk polítikája

Eladás politikánkon keresztül a piac igényeihez igazodtunk, profi és minőségi termékeket nyújtván ügyfeleinknek, előnyös árakon és modern megoldásokkal, az európai igényeknek megfelelően. Továbbá műszaki tanácsadással is foglalkozunk, valamint aktívan reklámozzuk és javasoljuk a minőségi építőanyagokat a jobb kivitelezési eredmény elérése érdekében.

Szakszerű menedzsment nyomán sikerül kielégítenünk ügyfeleink igényeit ami az ár-minőség arányát illeti, ugyanúgy, mint a vállalt határidő betartását is, mivel szerintünk ez a két kritérium a legfontosabb bármelyik beruházás jó körülmények közötti megvalósításában.

Mivel mindig aktívan részt veszünk projektjeink kivitelezésében, az évek folyamán cégünk megszerezte a EN ISO 9001:2015 & EN ISO 14001:2015 minőségirányítású es környezetközpontú rendszer tanúsítványt, valamint az ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítványokat.

“The road to success is always under construction.” – Lily Tomlin