Rólunk

colaj despre noi

Cégünk története

1994-ben történt alapítása után cégünk bátran, apró de biztos lépésekkel indult az építkezés világába, egy képzett és rendkívül elszánt csapattal, akikkel az elvégzett munkálatokat a szabványoknak megfelelően és a legkiválóbb minőségben végezzük el.

Az idők folyamán az ambíció, a szenvedély és a motiváció folytonos növekedés felé vezettek. 2008-ban cégünk egyesült az SC FIMARO IMB SA vállalattal, az új vállalat az SC DECORINT SA nevet kapta. Ez az egyesülés egészen 2011-ig tartott, amikor a társulat szétvált és visszatértünk a SC DECORINT SRL eredeti névhez.

Fővállalkozó cégként továbbra is széleskörű szolgáltatást nyújtunk kulcsrakész építkezések, régi épületek felújítása, műemlék restaurálás, manzárdkészítés, szigetelő rendszerek és egy széles palettájú belső burkolatok, gipszkarton munkálatok, festések, tapétázások, falburkolatok, padlók és gépészeti munkálatok elvégzése által.

Menedzser csapatunk kezdeményező készsége és az új lehetőségek rugalmas felismerése nyomán cégünk már 2003-ban bővítette tevékenységét az építőanyag forgalmazás területén. Kolozs megyében első, országos szinten pedig a 3. legnagyobb Baumit termék forgalmazó cég lettünk a forgalom szerint. Ugyanakkor az általunk forgalmazott termékek között megtalálhatóak a Hirsch Porozell, Austrotherm, Rockwool, Weber és Murexin termékek is.

.

Cégünk polítikája

Eladás politikánkon keresztül a piac igényeihez igazodtunk, profi és minőségi termékeket nyújtván ügyfeleinknek, előnyös árakon és modern megoldásokkal, az európai igényeknek megfelelően. Továbbá műszaki tanácsadással is foglalkozunk, valamint aktívan reklámozzuk és javasoljuk a minőségi építőanyagokat a jobb kivitelezési eredmény elérése érdekében.

Szakszerű menedzsment nyomán sikerül kielégítenünk ügyfeleink igényeit ami az ár-minőség arányát illeti, ugyanúgy, mint a vállalt határidő betartását is, mivel szerintünk ez a két kritérium a legfontosabb bármelyik beruházás jó körülmények közötti megvalósításában.

Mivel mindig aktívan részt veszünk projektjeink kivitelezésében, az évek folyamán cégünk megszerezte a EN ISO 9001:2015 & EN ISO 14001:2015 minőségirányítású es környezetközpontú rendszer tanúsítványt, valamint az ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítványokat.

“The road to success is always under construction.” – Lily Tomlin