BOSCH, Mérnöki Központ – Kolozsvár

A német BOSCH Csoport a saját mérnöki központjának tevékenységei számára egy 9 szintes (alagsor, földszint, 6 emelet, műszaki emelet) irodaházat epíttetett. Az épület kiterített területe 17.425 m2.

A Decorint csapat belsőépítészeti munkálatokat végzett: gipszkarton válaszfalak építése, üveg válaszfalak és ajtok beszerelése, függesztett hangtompító sziget mennyezetek, műszaki magaspadlók, különböző burkolatok alkalmazása: kerámia lapok, parketta, speciális PVC padlóburkolat a tornaterembe és az orvosi rendelőbe, stb.

Ezen épület teljes belsőépítészeti koncepciója egyedi, személyre szabott tereket biztosít a csapatok igényei és szükségletei alapján – egyéni munkavégzésre alkalmas terek, együttműködésre alkalmas terek, gyűlés termek, informális találkozók számára kialakított helyek, stb.

A BOSCH új épülete egy modern, rugalmas munkakörnyezetet biztosít, mely serkenti az emberek közötti együttműködést, és a Decorint csapatnak kihívás de ugyanakkor megtiszteltetés volt részt venni ennek az ambiciózus projektnek a kivitelezésében.

Főtervező: DICO si TIGANAS birou de proiectare KFT – Kolozsvár

“The road to success is always under construction.” – Lily Tomlin