BOSCH, Irodaház – Balázsfalva (Blaj), Fehér (Alba) megye

A német BOSCH Csoport, nemzetközi tehnológiai szolgáltató vállalkozás, 2019-ben felavatott egy 6.193 m2 kiterített területű új épületet, melyben irodák és vizsgálati laboratóriumok kaptak helyet. A 3 szintes (földszint, emelet, műszaki emelet) épület a balázsfalvi gyár területén épült, a legújabb szabványoknak megfelelve.
Az épület különleges koncepció alapján lett tervezve, csapatmunkának szánt tereket, csendes – egyéni munkavégzésre alkalmas termeket, de közös szociálizációra alkalmas tereket is tartalmaz, modern élénk színű bútorzattal berendezve.

A munkálatok alatt a Decorint csapat a belsőépítészeti munkálatokat végezte az épületben, mint a gipszkarton válaszfalak és menyezetek építése és festése, alumínium keretes üveg válaszfalak, emeleti műszaki padló szerelése, kerámia burkolatok alkalmazása, padlók epoxi gyantával való festése, stb.

Ezen új épület egy fontos lépés a balázsfalvi gyár fejlődésében, a BOSCH csoport elkötelezettségét bizonyítja a romániai jövőt illetően. A Decorint csapat számára megtiszteltetés, hogy részt vehetett e modern környezet kialakításában, a 250 Bosch alkalmazott számára.

Főtervező: DICO si TIGANAS birou de proiectare KFT – Kolozsvár“The road to success is always under construction.” – Lily Tomlin